+45 42 55 51 61

Få ekspertviden inden for metalbearbejdning

DS-Wollenberg

Pladebearbejdning og outsourcing

Outsource din produktion af metalemner – på den måde kan du spare penge. Vi hjælper dig i mål, om det er med at udvikle det optimale metalemne, eller om det er at få igangsat en produktion i Vietnam.

Vi tilbyder løsninger inden for

Nicolai Wollenberg fortæller

regnskab 2022

Kreditværdighed

Vi gør en dyd ud af at du skal føle dig sikker, når du handler med os.

“En virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.”

Derfor er vi glade for igen i år at Bisnode har givet os en høj kreditværdighed.

(klik på logoet for at læse mere)

vores ansvar

Arbejdet med bæredygtighed

Vi ved at vi har et ansvar – og det ansvar tager vi seriøst. Vi udvikler os og arbejder hver dag på at blive bedre. For eksempel har vi udviklet en vaskemaskine der affedter metalemner med damp, i stedet for med stærke kemikalier. Ikke nok med at dette skåner de ansatte i produktionen, det skåner også miljøet.

Bedre infrastruktur

Infrastrukturen er vigtig for at forbedre forholdene for de lokale. Derfor gør vi hvad vi kan for at forbedre disse forhold med både finansiel, teknologisk og tekniske midler og støtte.

Lighed

Vi sørger for at alle vores ansatte får en retfærdig løn. Lønniveauet sættes udelukkende efter arbejdsopgaver og ikke efter køn. Dette er ikke en selvfølgelighed i Vietnam, men står for os ikke til diskussion.

Vild Med Vilje

Manglende biodiversitet i naturen er et voksende problem for klimaet. Vild Med Vilje er en organisation der modarbejder dette. For at støtte en mangfoldig natur sponserer vi Vild Med Vilje.

pladebearbejdning siden 80'erne

Historien om Wollenberg

I 1980 blev Jimmy Wollenberg udlært værktøjsmager. Siden da har han hjulpet mange virksomheder med at producere værktøj, udvikle metalemner og outsource produktioner.

Efter mange år som selvstændig og freelance grundlagde han i 2016 virksomheden DS-Wollenberg. Samme år tiltrådte Nicolai Wollenberg som direktør.

ydelser

Hvad får du hos os?

Dybtræk

Metalbearbejdning til bl.a. beholdere, som skåle og kopper.

Stans

Pladebearbejdning til mellemstore og store serieproduktioner.

Håndhjul

Håndhjul til ventiler, pumper og meget mere.